Werken bij Dentalways

Werken bij Dentalways

Zoek jij een baan bij een professionele en kwaliteitsgerichte tandartspraktijk? Lijkt het jou leuk om in een dynamisch en betrokken team te werken? Op deze pagina vind je alle informatie en mogelijkheden!

Open sollicitaties

Vanwege de groei van onze dynamische praktijk staan wij altijd open voor nieuwe collega’s (receptioniste, tandartsassistent, (paro) preventie-assistent, mondhygiënist of tandarts).

Wat maakt onze praktijk uniek? Wij onderscheiden ons door een nauwe samenwerking binnen ons team en een open communicatiecultuur. Ons hechte en ambitieuze praktijkteam ondersteunt, inspireert en leidt elkaar op. Wij bieden niet alleen hoogwaardige mondzorg, maar ook ruimte voor professionele groei, waarbij kennis en vaardigheden worden ontwikkeld.

Interesse of ken je iemand die bij ons past? Stuur dan je CV naar vacature@dentalways.nl. Wij kijken er naar uit om persoonlijk kennis met je te maken!

Vanwege uitbreiding – Tandarts gezocht voor onze bruisende praktijk in Delft

 

Ben jij een enthousiaste tandarts en een echte teamplayer die op zoek is naar een nieuwe werkomgeving in Delft? Dan pas jij misschien wel in ons dynamische Dentalways team!

 • Jij

Heb je een groot hart voor preventie voor jong en oud? Wil je werken in een praktijk waarbij de assistenten je optimaal ondersteunen, four-handed werken en echt kennis van zaken hebben? Hou je van een open communicatiecultuur in een hecht en ambitieus praktijkteam dat elkaar ondersteunt, inspireert en opleidt? Werk je graag in een bruisende praktijk waarbij de tandartsen echt multidisciplinair samenwerken? Hou je van oprechte aandacht en waardering voor elke individuele bijdrage? Dan is dit jouw omgeving om je verder te ontwikkelen en patiënten te behandelen!

 • Wij

Sinds 2008 staat Dentalways bekend als een inspirerende tandartspraktijk waarbij preventie voorop staat en dat begint bij de eerste tand. Bij Dentalways streven we continue naar verbetering en innovatie om de beste zorg te leveren. We werken met CBCT, digitale planning, voiceworks voor de parodontiumstatussen en de T-scan. Tevens is er veel ruimte voor professionele groei om vaardigheden te ontwikkelen. Spreekt deze innovatieve, uitdagende praktijk je aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Functie

We zijn op zoek naar een all round tandarts om of onze drie-kamer praktijk in Den Hoorn te leiden, of om op onze nieuwe derde locatie in Delft ‘Bethelpark’ te werken. De nieuwe locatie trekt veel nieuwe patiënten aan. Je bent in ieder geval:
• Een BIG geregistreerde tandarts met werkervaring
• 2 tot 4 dagen per week beschikbaar
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Bereid om een avondshift te werken

 • Interesse?

Als jij de juiste tandarts bent voor ons team, aarzel dan niet om kennis te maken met één van de tandarts eigenaren; Alexander Tolmeijer, Peter-Paul Neijzen, Anne-Gitte Hulshoff en Jill Geluk.

Mail naar Jeannet Bredewold (Praktijkmanager) J.bredewold@dentalways.nl of bel 06-46020072. We maken graag kennis met je!

“Samen aandacht voor een levenslang gezonde lach”

Het DNA van onze Dentalways medewerkers

 1. We werken aan hoogwaardige mondzorg
 2. We hebben een hart voor preventie
 3. We zijn gastvrij
 4. We helpen elkaar
 5. We ontwikkelen ons
 6. We maken ons sterk voor duurzaamheid
 7. We zijn proactief