015 – 215 40 80

Werken bij Dentalways

Wie zijn wij?

DentalWays is een uitzonderlijke en dynamische tandartsenpraktijk, sinds oktober 2008 gevestigd in het Medisch Centrum Delft. Vanuit onze modern ingerichte groepspraktijk richten wij ons op zowel reguliere tandheelkunde als preventieve behandelingen. Wij werken als betrokken professionals vanuit een plezierige, inspirerende sfeer aan kwaliteit en leveren tandheelkundige zorg op maat aan enthousiaste, gemotiveerde patiënten. Met ons gehele team streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteit en zullen wij er alles aan doen om de mondgezondheid van onze patiënten optimaal te houden.


Wie zoeken wij?


 

Tandartsassistent / preventie assistent (m/v)

De functie
De functie vraagt om een gemotiveerde en gediplomeerde tandarts-/preventie assistent ter versterking van ons team. Wij zoeken per direct iemand, die, net zoals wij, in de tandheelkunde fantastische uitdagingen ziet en zich daarvoor wil inzetten. Het betreft een tijdelijke parttime aanstelling van 3-4 dagen per week (waaronder werken in time-shift), met uitzicht op een vaste aanstelling.

Jij
Jij bent gediplomeerd preventie assistent en beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen. Je hebt kennis van sterilisatierichtlijnen en bent bereid om ook omlooptaken uit te voeren indien nodig. Je bent bereid om minimaal 1 tot 2 dagen in de avondshift te werken en bent incidenteel beschikbaar voor spoeddiensten (ook in het weekend). Je bent doortastend, flexibel, klantvriendelijk en gaat respectvol met mensen om. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor en enthousiasme, beleef je plezier aan het werken in een team en ben je bereid bij- en nascholing te volgen. Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands (Engels is aanbevolen) en vindt tandheelkunde uitdagend en boeiend.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een bruisende organisatie met een prettige werksfeer. Er zijn volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. Uiteraard bieden wij je een goed salaris en goede individuele arbeidsvoorwaarden (KNMT). Wij geven je de kans om van je werk iets bijzonders te maken, om uitdagingen aan te gaan en om je kwaliteiten te ontdekken. Wij willen je vertrouwd laten voelen in een team dat je telkens weer aangenaam weet te verrassen.


DentalWays
DentalWays is een uitzonderlijke en dynamische tandartsenpraktijk, gevestigd in het Medisch Centrum Delft. In onze praktijk richten wij ons op zowel reguliere tandheelkunde als preventieve behandelingen. Met ons gehele team streven wij naar de hoogst haalbare kwaliteit en zullen wij er alles aan doen om de mondgezondheid van onze patiënten optimaal te houden.


Solliciteer!
Ben jij een van onze topkandidaten?
Stuur een gemotiveerde sollicitatiebrief met CV naar Fokje van der Sluis, praktijkmanager, via vacature@dentalways.nl.
Voor meer informatie over de praktijk, zie www.dentalways.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld.