Intake inplannen?

U bent van harte welkom in Delft en Den Hoorn! Vul het formulier in en klik op ‘verzenden’. We nemen binnen een week contact met je op om een afspraak te maken voor een eerste bezoek. Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact opnemen.

Toestemming nieuwsbrief
Privacy verklaring *

Wij gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Privacy verklaring

Gelukt! Je aanmelding is verzonden.
Er is iets misgegaan met je aanmelding. Neem contact op met ons via info@dentalways.nl

Intake met uw nieuwe tandarts

Tijdens de 1e kennismaking informeert onze tandarts naar uw wensen, ervaringen en naar uw eventuele klachten. Ook neemt u samen een uitgebreide gezondheidsvragenlijst door. Welke medicijnen u gebruikt is altijd belangrijk, want bepaalde medicijnen kunnen bijvoorbeeld niet gecombineerd worden met een gewone verdoving.

Dan volgt het onderzoek van uw mond en worden er eventueel röntgenfoto’s gemaakt (X10 en X21). Daarna bespreekt de tandarts zijn bevindingen met u. Door al deze bevindingen te bundelen wordt het behandelplan opgesteld (C28 t.w.v. 54,00 euro), waarbij de nadruk uiteraard zal liggen op uw gezondheid.

Indien u bekend bent bij een instantie ten behoeve van WSNP of budgetbeheer, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit in het onderstaande opmerkingenveld aan te geven en uw aanmelding bij Dentalways te melden bij deze instantie?

Wilt u uw gegevens wijzigen?

Klik dan hier

Wilt u uzelf aanmelden?

Klik dan hier

Heeft u een algemene vraag?

Klik dan hier