Onzichtbare beugels – Suresmile

Onzichtbare beugels – Suresmile

Uw tanden rechtzetten zonder dat iemand anders ziet dat u een beugel draagt? Dat kan bij ons in de praktijk met de onzichtbare beugel van SureSmile. Plan nu uw afspraak!

Wat is SureSmile?

SureSmile is een beugel gemaakt van een transparante kunststof, waardoor de beugel bijna niet te zien is. Omdat de beugel uitneembaar is, is het belangrijk dat u elke 2 weken een nieuw bitje gebruikt, ook wel een aligner genoemd. Door elke twee weken een nieuwe aligner te dragen worden uw tanden naar de gewenste plek geduwd, waardoor uw tanden perfect recht gaan staan. Maar waarom zou u een aligner kiezen en geen blokjes beugel bijvoorbeeld?

Wat zijn de voordelen van SureSmile?

1. Onzichtbaar – Omdat de aligners doorzichtig zijn heeft niemand door dat u een beugel draagt.
2. Comfortabel – De beugel heeft geen scherpe randjes zoals een slotjes beugel. Ook is de beugel makkelijk uit te doen, waardoor u geen last heeft van de beugel tijdens het eten of drinken.
3. Voor jong en oud – Kinderen en volwassenen vanaf 13 jaar kunnen kiezen voor SureSmile.
4. Gewoon bij uw eigen tandarts – Wij werken samen met een orthodontist van SureSmile. Wij maken een scan van uw tanden in de praktijk en sturen deze door naar de orthodontist. Hierdoor hoeft u niet zelf naar de orthodontist en kunt u bij uw vertrouwde tandarts blijven.
5. Veilig – SureSmile maakt gebruik van duurzaam kunststof, zonder BPA-bestandsdelen.

Voor

Na

De behandeling stap voor stap

U bent niet helemaal tevreden met de stand van uw tanden en overweegt een beugel? Zo zou uw behandeling er stap voor stap uit kunnen zien met SureSmile:

  1. De eerste afspraak – tijdens uw eerste afspraak kijkt de tandarts of SureSmile een optie is voor u . Ook krijgt u tijdens deze afspraak een overzicht met de kosten.
  2. Intake en scannen – Voordat de orthodontist waarmee wij samenwerken uw behandelplan kan opstellen en voordat uw aligners gemaakt kunnen worden, moet er een scan gemaakt worden van uw tanden. Ook maken wij dan foto’s van uw tanden, om alle veranderingen goed te kunnen zien.
  3. Aligners – Elke 10 tot 14 dagen gaat u over op een nieuwe set aligners, dit is in overleg met uw tandarts en de orthodontist.
  4. Het eindresultaat – Als de behandeling is afgerond en u klaar bent met het dragen van de aligners, krijgt u een spalkje achter uw voortanden om ervoor te zorgen dat uw tanden niet verschuiven.
  5. Eind controle – na 3-6 maanden komt u nog een keer op controle of alles helemaal goed gaat. Hierna bent u officieel klaar met uw beugeltraject.

De orthodontist

Wanneer uw tandarts een scan heeft gemaakt van uw gebit wordt deze scan doorgestuurd naar orthodontist E.M. van Westendorp. Orthodontist van Westendorp zal dan een behandelplan opstellen en uw aligners samenstellen.