Contact

Vragen

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen via het onderstaande contactformulier.

Bereikbaarheid

De praktijk is goed bereikbaar en toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of mensen die slecht ter been zijn. U vindt Dentalways Delft op de 3e etage van het Medisch Centrum Delft, op het terrein van De Bieslandhof. U vindt Dentalways Den Hoorn op het Koningin Julianaplein 5a.

LET OP: afspraken kunnen niet verzet of geannuleerd worden via dit contactformulier! Voor een wijziging van uw afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met de praktijk.

Verhinderd

De praktijk hanteert een duidelijk beleid tot het niet nakomen of te laat afzeggen van afspraken. Indien u uw afspraken herhaaldelijk niet nakomt of te laat afzegt is er voor ons geen basis voor een goede behandelrelatie en zullen wij na een waarschuwing overgaan tot uitschrijving bij de praktijk. U dient uw afspraak ten minste twee werkdagen vooraf te annuleren of wijzigen

Maakt u gebruik van onze e-mail service? Wij streven ernaar om onze patiënten een zo goed mogelijke service te bieden. Echter kunnen aan de e-mail service geen rechten worden ontleend. Dit houd in dat u ten allen tijde zelf verantwoordelijk bent voor het bijhouden en noteren van uw afspraken.

Wilt u uw gegevens wijzigen?

Klik dan hier

Aanmelding nieuwe patiënt.

Aanmelden

Heeft u een algemene vraag?

Klik dan hier

Dentalways Delft

Dentalways Den Hoorn