Onze praktijk

Waar vindt u ons?

Onze tandartsenpraktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Delft.

Fijne locatie

In 2008 zijn wij op deze locatie gestart in de frisse en ruime praktijk met fijne behandelkamers. Door de opstelling en inrichting van de behandelkamers en praktijk kunnen onze professionals op een prettige toegankelijke manier bij elkaar binnen lopen. Op deze manier kan er eenvoudig gebruikt gemaakt worden van een ieders expertise.

Verschillende disciplines

Binnen het Medisch Centrum zijn een groot aantal disciplines vertegenwoordigd, zoals huisartsen, fysiotherapeuten en logopedisten. Bij de apotheek op de begane grond kunt u uw recept inleveren en uw medicijnen of producten ophalen.

Parkeren voor de deur

Op het parkeerterrein voor de deur kunt u gratis parkeren (let op, er is gedeeltelijk een blauwe zone ingesteld, op deze plekken mag u maximaal 2 uur parkeren mits u een blauwe parkeerschijf gebruikt!). Houdt u er rekening mee dat het op gezette tijden erg druk kan zijn op het parkeerterrein. Parkeren op de keerlus is niet toegestaan.

Bent u uw parkeerschijf vergeten? Vraag onze receptie medewerker!

Adres

Onze tandartspraktijk is gevestigd op de 3e verdieping in het Medisch Centrum Delft, gelegen op het terrein van De Bieslandhof.

De praktijk is goed bereikbaar en toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of mensen die slecht ter been zijn.