Adres en route

Waar vind u ons?

Dentalways Delft is gevestigd in het Medisch Centrum Delft en Dentalways Den Hoorn op het Koningin Julianaplein.

Fijne locatie

In 2008 zijn wij op deze locatie gestart in de frisse en ruime praktijk met fijne behandelkamers. Door de opstelling en inrichting van de behandelkamers en praktijk kunnen onze professionals op een prettige toegankelijke manier bij elkaar binnen lopen. Op deze manier kan er eenvoudig gebruikt gemaakt worden van een ieders expertise.

Verschillende disciplines

Binnen het Medisch Centrum zijn een groot aantal disciplines vertegenwoordigd, zoals huisartsen, fysiotherapeuten en logopedisten. Bij de apotheek op de begane grond kunt u uw recepten inleveren.

Parkeren voor de deur

Op het parkeerterrein voor de deur kunt u gratis parkeren (let op, er is sinds maart 2019 een blauwe zone ingesteld, op deze plekken mag u maximaal 2 uur parkeren mits u een blauwe parkeerschijf gebruikt!). Houdt u er rekening mee dat het op gezette tijden erg druk kan zijn op het parkeerterrein. Parkeren op de keerlus is niet toegestaan.


Adres

Onze tandartspraktijk is gevestigd op de 3e verdieping in het Medisch Centrum Delft, gelegen op het terrein van De Bieslandhof.

De praktijk is goed bereikbaar en toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of mensen die slecht ter been zijn.

Dentalways
Beukenlaan 4N
2612 VC Delft

Tandartspraktijk Den Hoorn is goed bereikbaar per auto. Plan uw route hier.

Binnen een straal van 10 meter zijn er 50 parkeerplaats(en).
U kunt hier gratis parkeren.

Op 10 meter is er een aparte gehandicaptenparkeerplaats aanwezig.

Onze praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde halte van het openbaar vervoer vindt u op 5 minuten minuten loopafstand van de praktijk.

Dentalways Den Hoorn
Koningin Julianaplein 5a
2635 HD Den Hoorn