Adres en route

Waar vind u ons?

Dentalways Delft is gevestigd in het Medisch Centrum Delft, Dentalways Den Hoorn op het Koningin Julianaplein en Dentalways Bethelpark op het Nel van den Beltpad.

Fijne locaties

In 2008 zijn wij op de locatie in Delft gestart in de frisse en ruime praktijk met fijne behandelkamers. Door de opstelling en inrichting van de behandelkamers en praktijk kunnen onze professionals op een prettige toegankelijke manier bij elkaar binnen lopen. Op deze manier kan er eenvoudig gebruikt gemaakt worden van een ieders expertise.

Verschillende disciplines

Binnen het Medisch Centrum zijn een groot aantal disciplines vertegenwoordigd, zoals huisartsen, fysiotherapeuten en logopedisten. Bij de apotheek op de begane grond kunt u uw recepten inleveren.

Parkeren voor de deur

Op het parkeerterrein voor de deur kunt u gratis parkeren (let op, er is sinds maart 2019 een blauwe zone ingesteld, op deze plekken mag u maximaal 2 uur parkeren mits u een blauwe parkeerschijf gebruikt!). Houdt u er rekening mee dat het op gezette tijden erg druk kan zijn op het parkeerterrein. Parkeren op de keerlus is niet toegestaan.

Adres

Onze locaties

Dentalways Medisch Centrum Delft
Beukenlaan 4N
2612 VC Delft

Dentalways Den Hoorn
Koningin Julianaplein 5a
2635 HD Den Hoorn

Dentalways Bethelpark
Nel van den Beltpad 6
2625 DX Delft