Informatie bewindvoering

Informatie bewindvoering

Heeft u een bewindvoerder? Geef het aan ons door zodat wij u op de beste manier kunnen helpen.

Intake afspraak

Tijdens de intake afspraak is er gekeken welke behandeling het meest noodzakelijk is. Wanneer er een behandeling noodzakelijk is zullen wij u per e-mail een begroting doen toekomen. Deze begroting wordt opgesteld, zodat u deze zelf kunt voorleggen aan uw bewindvoerder.

Akkoord

Wij adviseren u om per e-mail akkoord te vragen aan uw bewindvoerder. Dit omdat wij alleen na een schriftelijk akkoord van uw bewindvoerder een afspraak voor behandeling inplannen.

Schriftelijk akkoord

U dient zelf zorg te dragen voor een schriftelijk akkoord op deze begroting. Nadat wij van u óf van uw bewindvoerder een schriftelijk akkoord op de begroting hebben ontvangen, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om de behandelafspraak in te plannen.

Het schriftelijke akkoord voor behandeling kunt u óf uw bewindvoerder mailen naar: info@dentalways.nl

Verhinderd

Tot twee werkdagen (48 uur) vooraf kunt u uw afspraak kosteloos wijzigen door telefonisch contact op te nemen met ons receptieteam; 015-2154080.

In alle andere gevallen ontvangt u een rekening voor de gereserveerde tijd. Op korte termijn kunnen wij deze tijd vaak niet meer invullen. Wij hopen op uw begrip in deze.

Wij vinden een goede behandelrelatie met wederzijds vertrouwen belangrijk. Indien u uw afspraken herhaaldelijk niet nakomt of te laat afzegt gaan wij met u in gesprek om het vervolg te bespreken.

Aan het wel of niet ontvangen van herinneringen/oproepen per email kunt u geen rechten ontlenen. Het is slechts een extra service.