015 – 215 40 80

Praktijk

Onze tandartsenpraktijk in Delft is gevestigd aan de Beukenlaan 4N.
U vindt ons op de 3e etage van het Medisch Centrum Delft, op het terrein van De Bieslandhof.

De praktijk is goed bereikbaar en toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of mensen die slecht ter been zijn.

Binnen het Medisch Centrum zijn een groot aantal disciplines vertegenwoordigd, zoals huisartsen, fysiotherapeuten en logopedisten. Bij de apotheek op de begane grond kunt u uw recepten inleveren. Op het parkeerterrein voor de deur kunt u gratis parkeren (let op, er is sinds maart 2019 een blauwe zone ingesteld, op deze plekken mag u maximaal 2 uur parkeren mits u een blauwe parkeerschijf gebruikt!). Houdt u er rekening mee dat het op gezette tijden erg druk kan zijn op het parkeerterrein. Parkeren op de keerlus is niet toegestaan.

 

De praktijk in Den Hoorn is gevestigd aan de Koningin Julianaplein 5A in het Gezondheidscentrum Den Hoorn.

De praktijk is goed bereikbaar en bevindt zich in de gezellige dorpskern van Den Hoorn. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Op sommige zijden van de parkeerplaats is een blauwe zone van toepassing, hier heeft u een blauwe kaart nodig.

De wachtkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is ook te bereiken met een lift. Wij delen de wachtkamer met andere disciplines binnen het gezondheidscentrum. U hoeft uw aanwezigheid niet te melden, wij komen u halen als u aan de beurt bent.