Cosmetische tandheelkunde

Over

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet tevreden bent over hoe uw tanden eruit zien.

De mondgezondheid komt bij Dentalways op de eerste plaats. Onze cosmethsiche behandelingen zorgen ervoor dat u een mooi, natuurlijk gebit krijgt dat naar uw wensen is.

Een mooi en natuurlijk gebit door cosmetische tandheelkunde

Vraag uw eigen tandarts naar een consult bij een van onze specialisten. Tijdens het consult met een van onze specialisten bespreekt u wat u graag anders zou zien aan uw gebit.

Nadat de esthetische vraagstelling is besproken, wordt er middels een uitgebreid mondonderzoek bepaald welke opties het beste bij u past. Diverse soorten facings, een onzichtbare beugel, het bleken van het gebit en kronen behoren tot de mogelijkheden.

Het oplossen van witte vlekken

Witte vlekken op de tanden kunnen uiteenlopende oorzaken hebben. Vaak worden ze veroorzaakt doordat het glazuur zich niet goed ontwikkelt, doordat je bijvoorbeeld op je tanden bent gevallen, in het verleden medicijngebruik of een mogelijke erfelijke oorzaak. In veel gevallen zijn deze vlekken zichtbaar op hoek- en voortanden.Met de nieuwste infiltratie-technieken zijn deze witte vlekken goed te verwijderen.

Wittere tanden door tanden bleken

Een veelvuldig toegepaste methode om mooie, witte tanden te krijgen is het bleken van het gebit. Er zijn vele bleekmethodes. Bij DentalWays maken wij gebruik van gecontroleerd thuisbleken. Een veilige bleekmethode om een frisse uitstraling te krijgen.

Onzichtbare beugel: Sure Smile

De Sure Smile is een onzichtbare manier om de tanden recht te zetten. Door middel van deze doorzichtige en uitneembare beugel, genaamd ‘aligners’, is het mogelijk om zonder op te vallen jouw esthetische wens te vervullen.

Hoe ziet deze behandeling eruit?

De specialist stelt een behandelplan op, informeert de behandelduur, De behandelingsduur is afhankelijk van jouw startsituatie.

Facings

Facings zijn dunne, tandkleurige schildjes gemaakt van composiet of keramiek. Deze kunnen aan de buitenzijde van de voortanden worden bevestigd en bijdragen aan een verfraaiing en oplossing bij vlekken, afgebroken hoekjes en andere imperfecties.

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen zijn mogelijkheden voor uitgebreider herstelwerk. Wij maken gebrui van een materiaal waardoor kronen en bruggen geheel metaalvrij zijn. Hierdoor zullen onze kronen en bruggen niet meer ‘donker’ uitvallen, maar juist de helderheid behouden.

Kroon in 1 dag

Digital Smile Design

Met behulp van het Digital Smile Design is het mogelijk vooraf te zien hoe uw gebit eruit komt te zien. Bij de Digital Smile Design methode (DSD) bewerkt de tandarts digitale foto’s tot de ideale gebitssituatie. Uw wensen zijn uiteraard leidend hierin. Het eindresultaat is een creëren van voor u ideaal gebit dat voldoet aan uw esthetische wensen waarbij we naar het totaalplaatje kijken; Er wordt dan ook gekeken naar zowel uw tanden, lippen en het gezicht om dit tot stand te brengen.