De eerste duizend dagen (vanaf conceptie) zijn bepalend voor het gezond opgroeien van kinderen. Als ouder kun je veel doen om je kindje een goede start te geven. Wij geven een compleet overzicht van alles wat je moet weten om (mond)gezond op te groeien.

Tijdens deze avond komen de volgende zaken aan de orde:

  • Tools om (mond)zorg makkelijk te maken
  • Mondontwikkeling bij baby’s en jonge kinderen
  • Wanneer start ik met tandartsbezoek?
  • Tandenpoetsen voor de allerkleinsten: hoe, wat, wanneer en waarmee?
  • Verantwoorde voeding en gezonde eet- en drinkgewoontes
  • De voor- en nadelen van duim- en speengebruik en de beste tips om ze af te leren

 

Voor wie?

Voor alle ouders met jonge kinderen. Vanaf 12 weken zwangerschap kun je al werken aan de beste start voor je kindje. Deelname mogelijk tot je kindje 4 jaar is.

Reacties deelnemers

‘Wat een fijne informatie avond. Waardevol voor mij als moeder van 4 ook nog handige tips gekregen ivm speen gebruik. Ik raad je zeker aan om deze avond bij te wonen als je zwanger of jonge ouder bent omdat het helpt om je bewust ervan te maken hoe belangrijk bepaalde elementen zijn en dat het niet alleen gaat om goed poetsen. Wat je merkt is dat zij uit ervaring als deskundige spreken maar ook als moeder.’ Leila

‘Een leerzame avond!’ Rochelle

‘Gewoontes, je geeft ze (on)bewust mee aan je kind. Als kersverse moeder was ik daarom erg benieuwd naar deze informatie avond. Veel nuttige en praktische informatie en tips gekregen, waarmee ik aan de slag ga. Op het internet vind je veel informatie, maar tijdens deze avond wordt het op een laagdrempelige manier toegelicht en is er ruimte voor alle vragen!’ Jasmijn

Bijdrage (incl. goodybag)

€ 25 per koppel, bent u patiënt bij Dentalways, dan is vergoeding door de zorgverzekering in veel gevallen mogelijk.

Wanneer

De eerstvolgende informatie avond staat gepland op: Dinsdag 9 april 2024 – start 19:00 tot uiterlijk 21:00

Aanmelden

Kom je alleen of met je partner *
Bevestiging aanmelding cursus Tiny Teeth Dank voor jouw aanmelding voor de cursus ‘Tiny Teeth’. Tijdens deze cursus leer je alles wat je moet weten om je kindje een mondgezonde start te geven. Wij zien je graag op donderdag 23 februari Inloop is om 18:45, we willen graag starten om 19:00 De bijdrage voor de cursus kun je ter plekke via pin betalen. Indien je patiënt bent bij DentalWays is het ook mogelijk om de nota te factureren. Mogelijk draagt je verzekering dan bij aan de vergoeding (2x M01).
Er is iets misgegaan met je aanmelding. Neem contact op met ons via info@dentalways.nl