Wie zijn wij?

Dentalways

Praktijk voor mondgezondheid. Vertrouwd. Vernieuwend. Verzorgd.

Onze missie

Wij stellen ons tot doel om beter te doen, beter te worden en een positieve impact op anderen te hebben. De patiënt staat daarbij centraal; we behandelen zoals hij/zij -maar ook wij zelf- behandeld willen worden. We leveren tandheelkundig maatwerk, individueel afgestemd op de patiënt en zijn/haar wensen. Dit bereiken we door een efficiënte samenwerking van gedreven professionals die wordt gedragen door een ambitieus praktijkteam waarvan de leden elkaar onderling ondersteunen en inspireren.

Onze visie

Wij behandelen u persoonlijk en doelgericht met een hart voor preventie. Als een sterk, van elkaar lerend team van mondzorgprofessionals werken we in een samenspel van specialismen om u een optimale mondgezondheid te kunnen helpen bereiken en -behouden. Als praktijk voor duurzame mondgezondheid zijn wij onderscheidend*.

  • Wij zijn en werken als één team: eigenzinnig, onderscheidend en effectief,
  • Wij ondersteunen elkaar en werken als 1 ‘professionele familie’,
  • Wij coachen onszelf, elkaar en onze patiënten naar optimale (mond-)gezondheid,
  • Wij leren van elkaar en vullen elkaar aan; kennis en vaardigheden worden circulair,
  • Wij zijn een praktijk voor duurzame mondgezondheid met diagnostiek met preventie als basis
  • Wij verzorgen gedifferentieerde aandachtsgebieden die complementair zijn.
  • Wij vinden innovatie en duurzaamheid belangrijk en willen continue verbeteren.

Onze praktijk

Onze tandartspraktijk is gevestigd op de 3e verdieping in het Medisch Centrum Delft, gelegen op het terrein van De Bieslandhof.

De praktijk is goed bereikbaar en toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of mensen die slecht ter been zijn.

Binnen het Medisch Centrum zijn een groot aantal disciplines vertegenwoordigd, zoals huisartsen, fysiotherapeuten en logopedisten. Bij de apotheek op de begane grond kunt u uw recepten inleveren. Op het parkeerterrein voor de deur kunt u gratis parkeren (let op, er is sinds maart 2019 een blauwe zone ingesteld, op deze plekken mag u maximaal 2 uur parkeren mits u een blauwe parkeerschijf gebruikt!). Houdt u er rekening mee dat het op gezette tijden erg druk kan zijn op het parkeerterrein. Parkeren op de keerlus is niet toegestaan.