015 – 215 40 80

Preventie voor kinderen gaat door op afstand!

Goede mondzorg en het voorkomen van gaatjes. Wellicht niet het eerste in uw gedachten in deze tijd. Toch willen we juist nu hier aandacht voor vragen. In deze gekke tijd vervallen de dagelijkse gewoontes vaak. Lukt het allemaal met poetsen? Heeft uw kind een ander voedingspatroon dan normaal?

Waarom?

De kinderen van Dentalways hebben weinig gaatjes, dat komt door onze preventieve aanpak.  Onderzoek laat zien dat dit de beste manier is om het risico op gaatjes te verlagen. Wij zijn er trots op dat de preventieve mondzorg ‘gewoon’ door kan gaan. Dentalways zet zich zoals altijd in om gaatjes en mondproblemen te voorkomen!

Hoe?

  • U ontvangt van ons een poetspakketje.
  • Via het beveiligde programma WeSeeDo kunnen wij met u en uw kind beeldbellen. U hoeft hiervoor geen programma te downloaden, u ontvangt per mail een link.  Tijdens het gesprek gaan wij met u en uw kind aan de slag om de mond gezond te houden, wij kijken samen naar het poetsen en de voeding. Bent u zelf druk? Dan kunnen wij ook alleen met uw kind aan de slag. Zo zorgen wij ook in deze tijd samen voor een gewoon gaaf gebit!
  • Ook deze zorg valt onder de volledige vergoeding van het basispakket, zonder eigen risico.
  • Alle kinderen kunnen zich hiervoor aanmelden, heb je een beugel? Dan is het voor jou extra van belang om je gebit goed te verzorgen.

De eerste online consulten hebben al plaatsgevonden en zijn zeer goed ontvangen. Ook meedoen? Meld je dan nu aan!