015 – 215 40 80

Nieuws

Digitale facturatie

Geschreven op : 1 december 2015

In onze praktijk hebben wij het versturen en innen van nota´s uitbesteed aan uwnota.nl. Daardoor houden we meer tijd over voor u en andere patiënten.

Vanaf aanstaande maandag, 2 november 2015, start uwnota.nl met digitaal factureren. Dat is efficiënter en het is ook nog eens veel beter voor het milieu. In plaats van een factuur per post ontvangt u vanaf deze datum een e-mail met een betaallink. In die e-mail staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met di…e gegevens inlogt op uwnota.nl, kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via automatische incasso of via internetbankieren. Als u bent ingelogd op uwnota.nl kunt u digitaal factureren ook uitzetten als u liever een factuur per post ontvangt.

Ontvangt u nog geen digitale factuur maar wilt u dat wel graag? Geef dan uw e-mailadres even door aan onze praktijk! Wij zorgen dan dat u voortaan uw factuur via dat e-mailadres ontvangt. Hebt u vragen? Bekijk dan de veel gestelde vragen op https://www.uwnota.nl/faq.

Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook contact opnemen met de Servicedesk van uwnota.nl via 0900 777 777 1.