Het team

Tandartsen in Delft

Dankzij ons dynamisch team is het voor patiënten altijd mogelijk om een behandelaar te vinden die bij u past. Het team bestaat uit ambitieuze tandartsen, mondhygiënisten, (paro-) preventieassistenten, assistenten en gastvrouwen. Ieder met zijn/ haar eigen specifieke kwaliteiten. Wij zijn een team dat met veel zorg en aandacht staan achter onze visie met een groot hart voor preventie.

Waar ik het meest blij van wordt in mijn werk is vooral het contact met onze patiënten. Patiënten kunnen helpen bij vragen, een oplossing zoeken voor een probleem en luisterend oor bieden als dat nodig is, is wat mij voldoening geeft.

Linda
Officemanager

Ik word blij van het contact met onze patiënten, vind het fijn u als patiënt gerust te kunnen stellen met een woord of grapje daar waar mogelijk. Bij eventuele uitloop van de tandarts een kopje koffie halen zodat het onaangename aangenaam wordt

Linda
Receptionist

Met veel plezier ga ik naar de praktijk. Ik ontvang patiënten graag met een warm welkom en help waar ik kan helpen. Daarnaast vind ik het fijn om met de administratie bezig te zijn en mij daar verder in door te ontwikkelen.

Sharon
Receptionist

Ik heet u graag welkom bij ons in de praktijk en vind het fijn uw vragen aan de receptie te beantwoorden. Ik vind een soepele samenwerking belangrijk tussen receptie, behandelaren en patiënten zodat u snel geholpen wordt.

Cynthia
Receptionist

Ik heb in meerdere tandartspraktijken gewerkt en vind vooral het contact met patiënten en collega’s erg leuk. Ik vind het erg fijn om wat voor iemand te kunnen betekenen en mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Teuntje
Receptionist

Dentalways is the place to be for excellent care, personal attention and a positive dental experience. We are pleased to be able to help you in English and Dutch. I enjoy the personal contact I have with our patients, tot snel!

Nanneke
Receptionist

Binnen de praktijk ben ik overal te vinden, zowel bij de receptie, naast de tandarts en als preventie assistente. Ons preventiebeleid is zeer belangrijk en voorkomt een hoop mondproblemen. Wie weet zie ik u de volgende keer bij mij in de stoel.

Eline
Preventie assistent / Receptionist

Ik word blij van mensen helpen. Dit kan variëren van pijn, een wijze les of een esthetische wens. Er is niets mooiers dan mensen de praktijk uit te zien lopen met een stralende lach.

Caprice
Tandarts assistent

Ik ben begonnen als omloop assistente en doorgegroeid naar tandartsassistente. Het leukste vind ik assisteren bij chirurgische behandelingen, het werken in de sterilisatieruimte en natuurlijk het contact met onze patiënten.

Natascha
Tandarts assistent

In 2018 ben ik begonnen bij Dentalways als stagiair en vanaf zomer 2020 als parttime tandartsassistente. Ik studeer mondzorgkunde aan de ACTA waar ik mijzelf verder wil ontwikkelen. Het is mijn doel om u zonder zorgen weg te zien gaan bij Dentalways.

Omra
Tandarts assistent

Ik ben assistent in opleiding. Voor de patiënt wil ik rust en vertrouwen uitstralen zodat hij of zij weet dat alles goed gaat. Het werk vind ik super leuk omdat geen dag hetzelfde is en ik hou van mensen helpen.

Nils
Tandarts assistent

Het geeft me energie om de juiste materialen en instrumenten klaar te zetten voor mijn collega’s zodat zij de patiënten goed kunnen behandelen. Als ik mijn werk niet goed doe dan zullen collega’s en indirect ook de patiënten daar last van ondervinden.

Danny
Sterilisatiemedewerker

Het spreekwoordelijke gezegde ‘’beter voorkomen dan genezen’’ geeft met kern weer waar ik mij als Paro-nazorg assistent mee bezig houdt. Niks is mooier dan u als tevreden patiënt die de goede zorg met een glimlach bevestigd.

Maggie
Paro- preventie assistent

Ik houd mij naast mijn werk als Paro-preventie assistente ook bezig met de kwaliteitsbeheersing van de praktijk. Ik zorg dat we als praktijk kunnen voldoen aan de juiste wet- en regelgeving en daarmee de veiligheid van u als patiënt kunnen waarborgen.

Anouk
Paro- preventie assistent

Ik werk als paro-nazorg assistente bij Dentalways. Bij Dentalways besteden wij bovengemiddeld veel aandacht aan preventie voor volwassenen en GewoonGaaf voor de jeugd.

Yara
Paro- preventie assistent

Sharon is mijn naam en na ruim 11 jaar werkzaam hier te zijn behoor ik bijna bij het meubilair. Ik hoop u snel te mogen zien in de behandelkamer voor optimale zorg voor uw gebit, uiteraard met een vleugje humor.

Sharon
Paro- preventie assistent

Ik vind het fijn om te werken met mensen. Het leukste vind ik dat elke patiënt anders is, iets ander nodig heeft om hetzelfde doel te bereiken. Ik werk bij Dentalways omdat de kwaliteit hier boven gemiddeld ligt.

Mark
Paro- preventie assistent

Ik vind het fijn als u als patiënt begrijpt wat er speelt in uw mond en op de hoogte bent van de situatie voordat u de deur uitstapt zodat u thuis niet met onbeantwoorde vragen zit.

Lissy
Preventie assistent

Met 20 jaar ervaring in de zorg en tandheelkunde heb ik mij kunnen specialiseren in angstige patiënten, orthodontie en GewoonGaaf voor kinderen. Ik werk met veel plezier bij Dentalways in een gespecialiseerd team waar de wensen van u als patiënt centraal staan.

Linda
Preventie assistent

Voor mij staat de patiënt centraal en dat vind ik terug bij Dentalways. Ik probeer zoveel mogelijk cursussen te volgen om mijn vak zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, assisteren bij implantologie vind ik heel interessant.

Carry
Preventie assistent

Mijn uitdaging is om u als patiënt tevreden en met nieuw geleerde tips en tricks de deur uit te laten gaan om u in het vervolg met een verbeterde mondhygiëne terug te zien.

Daphne
Preventie assistent

Binnen de praktijk ben ik overal te vinden, zowel bij de receptie, naast de tandarts en als preventie assistente. Ons preventiebeleid is zeer belangrijk en voorkomt een hoop mondproblemen. Wie weet zie ik u de volgende keer bij mij in de stoel.

Eline
Preventie assistent / Receptionist

-Tekst komt nog-

Andrijana
Preventie assistent

Aandacht voor de patiënt staat voor mij bovenaan en samen streven we naar een gezonde mond! Ik zie u graag terug bij ons in de praktijk! 

Rachel
Preventie assistent

Door ervaring in verschillende werkvelden heb ik me gespecialiseerd in het behandelen van uiteenlopende zorggroepen zoals GewoonGaaf, parodontologie en orthodontie. Ik zet mij graag, samen met u, 100% in om het beste resultaat te behalen.

M. Verschuuren-Kuijer Mondhygiënist

Ik ben een enthousiaste mondhygiënist. Mijn ouders hebben een tandtechnisch laboratorium, waarvan ik mijn passie voor mondzorg meegekregen heb. Het mooiste van mijn vak is dat ik samen met het team mijn patiënten kan behandelen zoals ik zelf behandeld zou willen worden.

J. van Nierop – v.d. Putte
Mondhygiënist

Als mondhygiënist richt ik me op preventie en mondverzorging om zo gaatjes en  tandvleesaandoeningen te voorkomen én te verhelpen. Graag help ik u op een positieve manier om uw mondgezondheid te verbeteren.

S. Lekfif
Mondhygiënist

In mijn werk met patiënten word ik vooral blij door het contact met patiënten en de goede zorg, die ik u kan verlenen. Tevens geeft het mij voldoening als ik patiënten met een grote glimlach en meer zelfvertrouwen mijn behandelkamer zie verlaten.

N. Tukhe
Mondhygiënist

In 2014 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik heb zes jaar in een praktijk in Heerenveen gewerkt en ben in 2020 team Dentalways komen versterken. Ik neem graag de tijd om u te helpen aan een gezonde mond. 

L. Overberg
Mondhygiënist

Als mondhygiënist zie ik elke behandeling als een kans om de mondgezondheid naar een hoger niveau te brengen. Dat doe ik dan ook graag met samen met u!

A. Bouisaghouane
Mondhygiënist

De orofaciaal fysiotherapeut is een specialist die u helpt bij gezondheidsproblemen die te maken hebben met het niet goed functioneren van spieren en gewrichten in het hoofd, halsgebied en het kauwstelsel. Deze fysiotherapeut die gespecialiseerd is in orofaciale fysiotherapie wordt ook wel aangeduid als kaakfysiotherapeut

K. Putters
Kaakfysiotherapeut

Ik ben tandtechnieker bij Dentalways. We hebben de beschikking over de meest moderne Cerec cad-cam apparatuur. Hiermee kunnen kronen, inlays en bruggen snel en met precisie uit hoogwaardig porselein worden gemaakt en geplaatst. Perfect passend en alles op één dag!

Ivo
CEREC Specialist

Ik ben tandarts-algemeen practicus, en richt mij op een individuele behandelaanpak met aandacht voor mijn patiënten. Ik houd mij binnen Dentalways veel bezig met endodontische behandelingen en uitgebreidere esthetische behandelingen zoals DigitalSmile Design en TrySmile. Men ziet in mij een gedreven perfectionist.

P.P.C.G.M. Neijzen
Tandarts
BIG: 09022964602

Sinds ik 40 jaar geleden tandarts ben geworden, werk ik aan de gezondheid van mijn patiënten. Dit doe ik samen met u door het gebit in een zo gezond mogelijk staat te brengen en te voorkomen dat er gaatjes of ontstekingen komen.

T. van der Colk
Tandarts
BIG: 79020488202

U staat centraal!  Samen met u zorg ik ervoor dat een tandartsbezoek niet alleen nuttig maar ook leuk kan zijn! Ik volg regelmatig bij- en nascholing, heb 25 jaar ervaring met o.a. angstige patiënten en ben gespecialiseerd in afwijkingen aan het tandvlees.

M. de Bakker-Ruige
Tandarts
BIG: 19023594302

In 2005 studeerde ik af als tandarts aan de Vrije Universiteit, ACTA, in Amsterdam. Ik ben een gedreven tandarts die altijd op zoek is naar uitdagingen in het vak. Ik heb grote affiniteit voor wortelkanaalbehandelingen, esthetische tandheelkunde, chirurgie, implantologie en restauratieve tandheelkunde.

S.H. Choi
Tandarts
BIG: 19064958302

Sinds 1989 werk ik als tandarts, begonnen met mijn vader op de Oude Delft en sinds 2008 bij Dentalways. Bij Dentalways werken we met vaste teams en behandelaren, omdat wij denken dat een goede tandarts-patiënt relatie het beste werkt met een vaste tandarts.

A.P.R. Tolmeijer
Tandarts
BIG: 59024330702

Als algemeen practicus zorg ik voor de diagnostiek, preventie en behandeling van pijn- en functieklachten van uw kauwstelsel. Het opstellen van een helder gericht zorgplan voor mijn patiënten staat bij mij bovenaan. Tandartsangst, extreme gebitsslijtage of een esthetische wens ga ik niet uit de weg.

J.K. Geluk
Tandarts
BIG: 49919621602

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring als tandarts algemeen practicus in binnen- en buitenland. Na mijn studie ben ik gepromoveerd op onderzoek naar genezing van implantaten in het bot. Daarnaast heb ik bijzondere interesse voor implantologie en uitgebreide restauratieve tandheelkunde en esthetiek.

J.E.G. Hulshoff
Tandarts
BIG: 29039347802

Ik ben afgestudeerd als algemeen practicus, dit betekent dat ik zorg draag voor diagnostiek, preventie en opstellen van zorg- en behandelplannen om uw mondgezondheid te waarborgen. Mijn doel is voor u een individueel plan op te stellen waarbij heldere communicatie, stabiliteit en behoud centraal staat.

K.M. van Mierlo
Tandarts
BIG: 99924818402

In mijn werk als tandarts vind ik de variatie in het vakgebied erg leuk en uitdagend. Ik wil graag dat mijn patiënten op hun gemak in de stoel zitten en er met een lach uit stappen. Ik kijk ernaar uit u in onze praktijk te ontmoeten!

R.L. Verbruggen
Tandarts
BIG: 89925203202

Ik werk elke dag aan een prettig werkklimaat, zodat wij u als team kwalitatief duurzame tandheelkundige zorg kunnen bieden. Ik hoop dat u dat ziet door de vriendelijke ontvangst met een lach en doordat u de zorg krijgt waar u om vraagt.

F.F. van der Sluis
Praktijkmanager